Daca va ganditi sa angajati personal din Asia, E.M.A. va recomanda cu incredere muncitorii din Filipine pentru urmatoarele domenii de activitate:

  • Domeniul HoReCa — Filipine are un numar mare de scoli de management hotelier, turism, mancare si bautura. Filipinezii lucreaza de mici in aceste industrii si dobandesc experienta inca de pe bancile scolii.
  • Domeniul Ingrijire și Asistență — Pentru ingrijirea copiilor sau batranilor. Filipinezele sunt femei calme si atente la nevoile celor din jur, avand o inteligenta emotionala dezvoltata. Aceste calitati le propulseaza pe primul loc pentru jobul de bone, asistente medicale si ajutoare de educatori sau profesori in domeniul invatamantului.
  • Domeniul Beauty — In centrele SPA si cele de frumusete filipinezele au experienta inca din scolile profesionale si vin cu diplome care sa ateste acest lucru. Firea lor sociabila,grija si atentia la detalii sunt alte elemente cheie, care fac din angajetele filipineze alegerea perfecta.
  • Domeniul Textil — In aceasta industrie de asemenea, personalul filipinez este o alegere buna pentru afacerea dumneavoastra. Fie ca va doriti croitorese sau doar ambalatoare sau masiniste, filipinezele sunt alegerea recomandata de noi pentru acest domeniu.

Comparand cu alte nationalitati din Asia, filipinezii sunt mult mai asemanari ca si obiceiuri si comportament cu europenii, si asta din cauza faptului ca, ani la rand s-au aflat sub stapanire spaniola, pastrand astfel de-alungul timpului, din cultura si obiceiurile acestora.

Limba nationala a Filipinei are de asemean accente puternice latine iar religia majoritara fiind crestinismul.

Extrem de sociabili si prietenosi, filipinezii se pot acomoda usor vietii in Romania.

Situata in Sud—Estul Asiei, in Vestul Oceanului Pacific, Filipine este formata din aprox. 7641 de insule si insulite, clasificate de la Nord la Sud in 3 diviziuni geografice:

  • Luzon
  • Visayas
  • Mindano

Capitala tarii este situata in Luzon, cea mai mare dintre insulele Filipinei si se numeste Manila, suprafata totala a tarii este de: 300.000 de metrii patrati si cu un numar aproximativ de 106,126 milioane de locuitori.

Caracteristicile si Domeniile de Munca ale filipinezilor

Mancarea Filipinezilor

Asemanatoare cu mancarea noastra, filipinezi consuma fructe, legume, mancaruri gatite cu pui, porc, vita sau peste, supe. Ca si garnitura principala consuma orez iar intervalul meselor este de 2 pe zi cu gustari mici intre mese. 

domenii de activitate

HoReCa

Îngrijire și Asistență

Beauty

Textil

Angajăm

 rugăm   alăturați celei mai mari platforme de forță de muncă străină din România.

Aplică Acum