Daca va ganditi sa angajati personal din Asia, E.M.A. va recomanda cu incredere muncitorii din Sri Lanka pentru urmatoarele domenii de activitate:

  • Domeniul Agriculturii — lucrand de la varste fragede in agricultura, cetatenii din Sri Lanka sunt obisnuiti cu munca in aer liber, au experienta in domeniu si iubesc natura.
  • Domeniul Construcțiilor — De multe ori o traditie predata din tata in fiu, sri lankanezii se poate mandrii cu muncitori experimentati in toate domeniile constructilor: zidari, faiantari, zugravi, betonisti, asfaltisti, electricieni cat si operatori cu experienta pentru diferite masinarii din domeniul constructiilor.
  • Domeniul Fabricilor producătoare de: textile, îmbrăcăminte, mâncare, etc. — Meticulozitatea, rabdarea si dorinta de a se perfectiona, fac din muncitorii din Sri Lank canditatii perfecti in aceasta industrie.
  • Domeniul Menajului — atat in zona casnica cat si industriala, personalul din Sri Lanka este recomandat in Romania. Oameni modesti si devotati, atenti la detalii si educati din copilarie in privinta curateniei fac din aceasta nationalitate, candidatul perfect catre astfel de munci.

Generalitati despre Sri Lanka

Tara Sri Lanka este o insula situata in Sudul Asiei. Cu o suprafata totala de 65,610 km patrati si o populatie estimata in 2018 la 21,670 milioane de locuitori Sri Lanka ca si vecinii ei India si Nepal, este casa a numeroase culturi, etnii si limbi vorbite. Budismul este religia cel mai des raspandita in Sri Lanka, urmata de hindu, musulmani si crestini.

In prezent tara este sustinuta in mare parte din agricultura, industria textiliera, din exportul ceaiului, cafelei, zaharului cat si din munca peste hotare in special in zona Orientului Mijlociu.

MANCAREA SI OBICEIURILE IN SRI LANKA

Caracteristica centrală a bucătăriei din Sri Lanka este orezul fiert sau aburit, servit cu un curry de pește, pui sau năut, împreună cu alte curry făcute cu legume, linte sau fructe fiind predominant iute si servita de 2 ori pe zi.

OBICEIURILE SRI LANKANEZILOR

  • Sri Lanka este una dintre cei mai mari furnizori de cornee din lume, cu aproape 3.000 de donaţii pe an, cetatenii considerand o onoare in a isi dona ochii altora care au nevoie;
  • Pasarile in special ciorile sunt protejate de sri lankanezi, acestia considerand ca pasarile duc raul departe de casa;
  • Sri lankanezii nu se casatoresc decat daca astrograma iese ca la carte;
  • Cred in Karma — iar asta inseamna ca traiesc pe ideea ca orice fac in viata — bine sau rau — se va intoarce inapoi;
  • Mananca cu mana amestecand legumele cu orezul, formand ca niste bile pe care mai apoi le baga in gura. 

domenii de activitate

Agricultură

Construcții

Fabrici Producătoare — Textile, Îmbrăcăminte, Mâncare

Menaj

Angajăm

 rugăm   alăturați celei mai mari platforme de forță de muncă străină din România.

Aplică Acum